Dostupni 24h

Detekcija curenja vode

Detekcija curenja vode pruža uvid u stanje vodovodne cevi u zidu ili u zemlji. Detekcija curenja vode, snimanje vodovodnih cevi, lociranje curenja vode kao i sve hitne intervencije dostupne su 24h dnevno, tokom cele godine i praznika. Za detekciju curenja vode koristimo najsavremeniju opremu i termalne kamere za precizno pronalaženje mesta curenja vode iz vodovodne cevi.

Detekcija curenja vode – Vodoinstalater Karaburma

Detekcija curenja vodeSve vodoinstalaterske usluge dobijate na jednom mestu, dovoljno je da pozovete naš stručni tim vodoinstalatera i dobićete brzu, efikasnu i profesionalnu uslugu. Poplava u kupatilu, kojoj obično prethodi pucanje vodovodne cevi, ume da predstavlja ogroman problem. Neke od ovih situacija prođu sa manje, a neke sa više štete, međutim, važno je da znate kako možete sprečiti da do ovih problema dođe. Kada imate curenje vode iz cevi, ona to ne radi uvek u mlazu već nekada budu u pitanju sitne kapi koje vremenom stvore vlagu u zidu. Zbog toga je važno da čim i najmanje osetite miris vlage u prostoriji, pozovete vodoinstalatera.

Detekcija curenja vode se obavlja upravo tada kada su uočeni znakovi koji ukazuju na neku promenu u vodovodnoj mreži, odnosno cevovodu. Ovom metodom možemo utvrditi da li je došlo do naprsle cevi ili je neko drugo oštećenje u pitanju koje dovodi do curenja vode. Detekcija curenja vode u zidu se obavlja bez ikakvog razbijanja zida, potpuno profesionalno i temeljno, uz pomoć specijalnih kamera. Snimanje cevi termalnom kamerom će nam pokazati stanje cevi i svaku anomaliju. Nakon što detektujemo gde je došlo do problema, biramo sledeći korak kako da najefikasnije uklonimo problem. Svakom kvaru pristupamo temeljno i nakon obavljene intervencije, iza sebe ostavljamo čist i uredan prostor.

Detekcija curenja vode po najpovoljnijim cenama u Beogradu, dostupna je u svakom trenutku. Poslujemo sa pravnim i fizičkim licima na celoj teritoriji Karaburme i okoline, te nas možete angažovati za poslovne i stambene prostore. Dajemo račun i garanciju na kvalitet pružene usluge. Bez obzira da li je u pitanju lociranje curenja vode u zgradi ili lociranje curenja vode u zemlji, koristimo najsavremeniju opremu, pa tako dobijate uslugu najvišeg nivoa kvaliteta. Ovo važi za sve hitne intervencije, kao i one svakodnevne, rutinske. Na Vašu adresu dolazimo u najkraćem vremenskom roku. Dostupni smo 24h, svakog dana u nedelji, tokom cele godine. Radimo i za vreme praznika.

Uslugu detekcije curenja vode pružamo sedam dana u nedelji i za vreme praznika sa računom i garancijom za kvalitet izvršenih usluga. Vodoinstalaterske usluge vršimo kako za fizička tako i za pravna lica.