Dostupni 24h

Zamena ventila za vodu

Zamena ventila za vodu podrazumeva zamenu glavnog ventila u kupatilu, zamenu ventila u zidu, zamenu EK ventila… Zamena ventila za vodu, sve vodoinstalaterske usluge i hitne intervencije dostupne su 24h dnevno, tokom cele godine i praznika. Zamena ventila za vodu i zamena vodovodnih cevi se radi sedam dana u nedelji, za fizička i pravna lica.

Zamena ventila za vodu – Vodoinstalater Karaburma

U svakom domaćinstvu je veoma važno održavati sve ono što prilikom kvara može da utiče na bezbednost doma. Opasnost od poplave u kući ili stanu nije nešto što treba olako shvatiti. To naravno ne može uvek biti poplava velikih razmera, ali dovoljno da ošteti pod, zidove ili određene električne aparate i instalacije u Vašem domu. Ventili za vodu imaju važnu ulogu u sprečavanju nastanka poplave. Kada dođe do pucanja cevi, jedini način da sprečite havariju jeste da zavrnete ventil za vodu. Ukoliko u takvim situacijama ventil nije ispravan, koliko god vodoinstalateri brzo stigli na Vašu adresu, u međuvremenu šteta može biti učinjena. Redovnim kontrolisanjem ventila za vodu bićete mirniji ako ikada dođe do neke nepredviđene situacije kao što je pucanje cevi. Samim tim, ukoliko živite u stanu, nećete samo svoj dom sačuvati od štete, već i stan Vašeg komšije.
Zamena ventila za vodu

Zamena ventila za vodu obuhvata:

Zbog problema curenja vode, često je dolazilo i do štete na zidovima stanova drugih ljudi u zgradi, a znamo da takve situacije dodatno stvaraju neprijatnosti, ali i troškove koje nikako ne želite. Angažovanjem naših vodoinstalatera uvek možete preventivno obaviti pregled ventila za vodu, cevi, slavina i svega na šta sumnjate da je počelo sa zakazivanjem u radu. Zamena ventila za vodu je jednostavna intervencija, koju naši vodoinstalateri obavljaju gotovo svakodnevno, na celoj teritoriji Karaburme i okoline. Ventil često može da se ošteti, a da to ni ne primetite, nekada korozija može da utiče na ispravnost ventila za vodu koji usled toga može otkazati baš kada Vam najviše zatreba. Naš servis za hitne intervencije je aktivan u svakom trenutku i tu nas uvek možete pozvati. Nakon poziva, na Vašu adresu dolazimo u najkraćem vremenskom roku.

Bitno je da na vreme uočite bilo kakvu promenu na ventilu kako biste znali da treba da pozovete vodoinstalatera. Ako voda curi iz ventila čak i kada je on dobro zatvoren, onda je to jasan znak da nešto nije u redu. Vodoinstalater Karaburma će obaviti potrebnu kontrolu i ukoliko ima naznaka da je neispravan, izvršićemo zamenu ventila za vodu. S obzirom da poslujemo na celoj teritoriji Karaburme, možete nas kontaktirati gde god da se nalazite, garantujemo brz dolazak na adresu. Dostupni smo 24h, sedam dana nedeljno, tokom cele godine. Zamenu ventila za vodu, kao i ostale vodoinstalaterske usluge, vršimo čak i za vreme praznika.

Uslugu zamene ventila za vodu pružamo sedam dana u nedelji i za vreme praznika sa računom i garancijom za kvalitet izvršenih usluga. Vodoinstalaterske usluge vršimo kako za fizička tako i za pravna lica.