Dostupni 24h

Servis bojlera

Servis bojlera vršimo za bojlere svih modela i proizvođača. Servis bojlera, montaža bojlera kao i sve vodoinstalaterske usluge dostupne su 24h dnevno, tokom cele godine i praznika. U slučaju hitne intervencije servis bojlera radimo na celoj teritoriji Karaburme i brzo dolazimo na vašu adresu.

Servis bojlera – Vodoinstalater Karaburma

Bojler je jedan od najvažnijih uređaja svakog domaćinstva. Topla voda je neophodna i zbog toga kada dođe do bilo kakvih problema koji utiču na rad bojlera, vreme je da se obratite vodoinstalateru. S obzirom da je bojler uređaj koji istovremeno koristi električnu energiju i vodovod, njegova ispravnost uvek mora biti na prvom mestu. Na veliku žalost, postoji dosta primera kako neispravan bojler može da ugrozi ljudski život ili ostavi dugoročne posledice po čoveka. Kako ne biste sebe, ali ni svoje ukućane izlagali bespotrebnom riziku, ukoliko primetite i najmanju sitnicu koja ukazuje na neispravnost bojlera, pozovite nas da uradimo profesionalan servis bojlera.

Servis bojlera obuhvata:

Servis bojlera

  • Zamena grejača na bojleru
  • Čišćenje bojlera od kamenca
  • Zamena termostata na bojleru
  • Zamena sigurnosnog ventila na bojleru
  • Zamena creva na bojleru
  • Zamena flanšne bojlera
  • Pad bojlera sa zida, pregrevanje bojlera i ostale hitne intervencije…

Do kvara na bojleru može doći iz više razloga. Oslabljeni grejači, žice na kojima dolazi do prespajanja, kamenac koji se nataloži u kazanu bojlera, pa nekada i korozija koja se može vremenom javiti. Međutim, ukoliko angažujete naše vodoinstalatere, nema potrebe da brinete da li će Vaš bojler biti servisiran na profesionalan način. Svaku intervenciju vršimo na najvišem nivou, po evropskim standardima. Naše usluge su dostupne na celoj teritoriji Karaburme, tako da gde god se nalazite, na Vašu adresu stižemo u najkraćem vremenskom roku. Servis bojlera bi trebalo da obavlja stručno lice, pa nije preporučljivo da sami pokušavate bilo kakvu popravku jer to često može biti opasno.

Vodoinstalater Karaburma vam je uvek na raspolaganju, kada se dogodi nepredviđena situacija koja zahteva brzu reakciju, spremni smo da u svakom trenutku izađemo na teren i izvršimo servis bojlera po veoma povoljnim cenama. Na tržištu postoji veliki broj proizvođača i marki bojlera, a Vi se uvek možete konsultovati sa nama ukoliko je potrebno obaviti zamenu bojlera, oko toga koji je preporučljiv za Vaše kupatilo ili kuhinju. Vodoinstalaterske usluge vršimo za pravna i fizička lica, sedam dana u nedelji. Ukoliko je potrebno čišćenje kamenca iz bojlera, zameniti stare grejače novim ili neka druga popravka na bojleru, angažujte naše vodoinstalatere. Za servis bojlera dajemo račun i garanciju za kvalitet urađenih usluga. Dostupni smo 24h, sedam dana nedeljno, tokom cele godine. Radimo čak i za vreme praznika.

Uslugu servisa bojlera pružamo sedam dana u nedelji i za vreme praznika sa računom i garancijom za kvalitet izvršenih usluga. Vodoinstalaterske usluge vršimo kako za fizička tako i za pravna lica.