Dostupni 24h

Montaža bojlera

Montaža bojlera se vrši za bojlere svih modela i kapaciteta. Montaža bojlera se može raditi vertikalno ili horizontalno, u zavisnosti od prostora i želje klijenta. Montaža bojlera, servis bojlera kao i sve vodoinstalaterske usluge dostupne su 24h dnevno, tokom cele godine i praznika.

Montaža bojlera – Vodoinstalater Karaburma

Montaža bojleraUkoliko Vas zanima kako se montira bojler, mi ćemo Vam reći da je to naša briga, a Vaše samo da nas pozovete i ne razmišljate ni o čemu jer montažu bojlera vršimo po veoma povoljnim cenama. Naravno, ne može svako ni da obavlja ovu intervenciju s obzirom da se radi o postavljanju električnog aparata koji služi za zagrevanje vode. Ukoliko niste dovoljno stručni, nikako ne pokušavajte sami da obavite montiranje bojlera jer na taj način rizikujete mogućnost strujnog udara, kao i da dobijete povrede opasne po život. Angažovanjem naših stručnih vodoinstalatera dobijate brzu, efikasnu i profesionalnu uslugu u svakom trenutku, na celoj teritoriji Karaburme.

Našim iskusnim vodoinstalaterima za ovu vrstu intervencije ne treba više od 45 minuta u proseku. Vršimo montažu kuhinjskih bojlera i montažu protočnih bojlera koji se postavljaju u kupatilo. S obzirom da na tržištu postoji veliki broj proizvođača, kao i različitih marki bojlera, uvek se možete konsultovati sa našim vodoinstalaterima koji su Vam na raspolaganju kako biste doneli najbolju odluku za kupovinu. Veoma je važno pažljivo vršiti montažu bojlera jer se obavljaju dve vrste priključivanja, tačnije: priključivanje na vodovodnu mrežu i priključivanje na električnu mrežu. Pre svega bojler treba pričvrstiti za zid, a potom nastaviti sa daljim radom. Vršimo montažu bojlera svih dimenzija i zapremine, vertikalno i horizontalno.

U slučaju da je potrebno, naš servis za hitne intervencije Vam je na raspolaganju u svakom trenutku, bez obzira na doba dana i noći. Nakon Vašeg poziva, dolazimo na datu adresu u najkraćem vremenskom roku. Vodoinstalater Karaburma posluje sa pravnim i fizičkim licima u svim gradskim opštinama, tako da gde god se nalazili, garantujemo Vam brz dolazak na adresu. Vodoinstalater Karaburma posluju dugi niz godina i za to vreme smo stekli dosta poslovnih saradnika i ostvarili veliki broj uspešnih poslovnih poduhvata. Dostupni smo svim danima u nedelji, 24h, tokom cele godine. Sve vrste vodoinstalaterskih usluga vršimo čak i za vreme praznika i dajemo račun i garanciju za kvalitet urađenih usluga.

Uslugu montaže bojlera pružamo sedam dana u nedelji i za vreme praznika sa računom i garancijom za kvalitet izvršenih usluga. Vodoinstalaterske usluge vršimo kako za fizička tako i za pravna lica.