Dostupni 24h

Zamena slavine

Zamena slavine spada u naše redovne vodoinstalaterske usluge. Zamena slavine takođe podrazumeva i zamenu česme i zamenu baterije u kupatilu. Zamena slavine kao i za sve hitne intervencije Vodoinstalater Karaburma je dostupan 24h dnevno, tokom cele godine i praznika.

Zamena slavine – Vodoinstalater Karaburma

Zamena slavineKada su u pitanju vodoinstalaterske usluge, na terenu se susrećemo sa mnogim situacijama gde je važno da sa sobom uvek imamo potreban alat kako bi se svaka sanacija obavila što pre. Zbog toga nam je važno da kada nas pozovete, objasnite o čemu je reč, a mi ćemo se odmah uputiti na Vašu adresu sa adekvatnim alatom. Kao i svi drugi elementi koji se nalaze u kupatilu ili kuhinji, tako i slavina ima svoj rok trajanja. Koliko god da je sačinjena od kvalitetnog materijala, usled čestog korišćenja, ali i protoka vode, vremenom će se istrošiti neki deo pa će slavina početi da propušta vodu. Nemojte čekati da dođe do ozbiljnog curenja vode, već nas kontaktirajte čim primetite da je došlo do neke promene na slavini.

Naši vodoinstalateri će prvenstveno obaviti kontrolu rada slavine, a nakon dijagnostikovanja kvara, prelazi se na popravku. Ukoliko nemate nikakvog iskustva u ovom poslu, ne preporučuje se da sami pokušavate menjanje slavine, česme ili baterije jer podrazumeva finese i spretnost iskusnih vodoinstalatera. Dovoljno je da kontaktirate naš servis za hitne intervencije, a mi Vam garantujemo brz dolazak na adresu i brzu, profesionalanu zamenu slavine, česme ili baterije, po veoma povoljnim cenama. Nakon zamene stare slavine novom, proveravamo da li je sada sve u redu, da li voda teče u normalnom mlazu, bez ikakve boje, ukusa i mirisa. Tek tada smo apsolutno sigurni da je sve u najboljem redu i da smo dobro obavili posao. Isti je postupak i sa zamenom česme ili baterije, kada se uverimo da sve odlično funkcioniše, napuštamo Vaš privatni ili poslovni prostor.

Vodoinstalater Karaburma vrši sve vrste vodoinstalaterskih usluga na celoj teritoriji Karaburme. Gde god da se nalazite mi imamo najbolje vodoinstalatere koji su uvek spremni da dođu na datu adresu i obave potrebnu intervenciju, na najvišem nivou, po evropskim standardima. Pored usluge kao što je zamena slavine, česme i baterije, možete nas angažovati i za odgušenje kanalizacije, servis bojlera, itd. Dostupni smo 24h, svakog dana u nedelji, preko cele godine, čak i za vreme praznika. Dajemo račun i garanciju za kvalitet urađenih usluga.

Uslugu zamene slavine pružamo sedam dana u nedelji i za vreme praznika sa računom i garancijom za kvalitet izvršenih usluga. Vodoinstalaterske usluge vršimo kako za fizička tako i za pravna lica.