Dostupni 24h

Odgušenje kanalizacije

Odgušenje kanalizacije spada u ozbiljnije vodoinstalaterske usluge. Odgušenje kanalizacije podrazumeva mašinsko odgušenje kanalizacije, odgušenje kanalizacije sajlom kao i odgušenje kanalizacije pod pritiskom. Odgušenje kanalizacije kao i sve hitne intervencije dostupne su 24h dnevno, tokom cele godine i praznika.

Odgušenje kanalizacije – Vodoinstalater Karaburma

Definitivno jedna od najneprijatnijih situacija je baš ona kada dođe do zagušenja kanalizacije. Pored toga što ne možete da koristite kupatilo bez problema, tu su neprijatni mirisi kojih želite što pre da se otarasite. Otpušavanje kanalizacije ne predstavlja komplikovan posao iskusnim i stručnim vodoinstalaterima koji su ovakvu intervenciju tokom dugogodišnje karijere obavili nebrojano puta.

Odgušenje kanalizacije podrazumeva:

Odgušenje kanalizacije

 • Otpušavanje wc šolje
 • Otpušavanje sudopere
 • Odgušenje odvoda
 • Odgušenje slivnika
 • Odgušenje kade
 • Odgušenje tuš kabine
 • Odgušenje dvorišnih slivnika
 • Odgušenje i čišćenje oluka
 • Odgušenje fekalne vertikale
 • Odgušenje kuhinjske vertikale
 • Odgušenje horizontale
 • Snimanje cevi kamerom i još mnogo toga…

Međutim, ukoliko proces odgušenja prepustite vodoinstalaterima koji ne znaju dobro svoj posao ili ovu intervenciju ne obave dovoljno profesionalno, a za to uzmu dosta novca, samo ćete biti na gubitku. Zagušenje kanalizacije ne mora uvek biti strašno kao što se Vama u prvi mah to može učiniti. Uz odgovarajuću opremu i iskusne vodoinstalatere, ovo je intervencija kao svaka druga, koja može da se završi za jako kratko vreme. Vodoinstalater Karaburma je do sada obavili na stotine odgušenja kanalizacije u gotovo svim gradskim opštinama, gde su klijenti i te kako bili zadovoljni i rado nas preporučivali svojim prijateljima.

Da bi se otpušavanje kanalizacije obavilo kako treba, potrebna je odgovarajuća oprema. Naša firma poseduje najsavremenije alate, mašine i svu neophodnu opremu kako bi se odgušenje obavilo brzo i efikasno. Postoji nekoliko metoda kojima se otpušavanje kanalizacije vrši. U zavisnosti od toga koliko je zagušenje ozbiljno, primenjuje se sledeće: mašinsko otpušavanje kanalizacije, otpušavanje kanalizacije pod pritiskom, otpušavanje kanalizacije sajlom i odgušenje kanalizacije woma vozilom. Vaše je samo da nas pozovete i naš dežurni vodoinstalater će na Vašu adresu doći u najkraćem vremenskom roku. Ovu, kao i ostale vodoinstalaterske usluge vršimo na celoj teritoriji Karaburme. Poslujemo sa pravnim i fizičkim licima, a za svaku intervenciju dobijate račun za kvalitet urađenih usluga.

Do zagušenja kanalizacije može doći zbog nagomilanih masnoća u cevima, ostataka hrane koja se može naći u odvodu ili nečeg drugog. Kako bi se najbolje utvrdilo gde je došlo do zagušenja, takođe vršimo i snimanje kanalizacionih cevi kamerom. Dostupni smo 24h, sedam dana nedeljno, tokom cele godine. Sve vodoinstalaterske usluge vršimo čak i za vreme praznika.

Uslugu odgušenja kanalizacije pružamo sedam dana u nedelji i za vreme praznika sa računom za kvalitet izvršenih usluga. Vodoinstalaterske usluge vršimo kako za fizička tako i za pravna lica.