Dostupni 24h

Popravka vodokotlića

Popravka vodokotlića se vrši za vodokotliće svih modela i proizvođača. Popravka vodokotlića, popravka monobloka, popravka ugradnog monobloka kao i sve vodoinstalaterske usluge radimo sedam dana u nedelji, za fizička i pravna lica. Popravka vodokotlića u slučaju hitne intervencije , pucanja creva ili kvara na EK ventilu dostupna je 24h dnevno, tokom cele godine i praznika.

Popravka vodokotlića – Vodoinstalater Karaburma

Svakodnevno i često korišćenje vodokotlića, odnosno monobloka i ugradnog monobloka, vremenom može uticati na njihovu funkcionalnost pa često dolazi do određenih kvarova. Znamo da mnogi klijenti vole da određene popravke preuzmu u svoje ruke, međutim, to nije uvek najbolja odluka. Bilo kakvo izvođenje radova od strane lica koje nije kompetentno, može ugroziti njegovu bezbednost, ali i bezbednost ostalih ukućana odnosno stanara. Naravno, ukoliko sami pokušate da popravite vodokotlić ili monoblok, jedino što može da se dogodi je materijalna šteta i dodatni novčani troškovi koje možete da izbegnete angažovanjem naših stručnih vodoinstalatera. Na Vama je samo da pozovete naš servis za hitne intervencije, a mi ćemo istog trenutka poći na Vašu adresu.

Popravka vodokotlića podrazumeva:

Popravka vodokotlića

  • Zamena plovka na vodokotliću
  • Zamena zvona na vodokotliću
  • Zamena manžetne na vodokotliću
  • Zamena potezača vodokotlića
  • Zamena elastičnog creva za vodu do EK ventila
  • Zamena dihtunga odvoda vodokotlića do wc šolje
  • Zamena ispirne cevi vodokotlića do wc šolje i još mnogo toga…

Kada je reč isključivo o standardnom vodokotliću koji se nalazi u 90% domaćinstava, poziv za njegovu popravku je mnogo češći. Tu najčešće može biti kvar u zvonu odnosno plovku vodokotlića, ali i mehanizma koji se vremenom tokom svakodnevne upotrebe istrošio. Ukoliko govorimo o monobloku i ugradnom monobloku, ne susrećemo se toliko sa njima jer se uglavnom i danas ne koriste u tolikoj meri, tj. za mnoge je ovo previše luksuzan trošak na koji ne žele da troše svoj novac. Monoblok i ugradni monoblok se najčešće mogu naći u restoranima, hotelima, javnim toaletima tržnih centara, a tek ponegde u privatnom smeštaju. Monoblok i ugradni monoblok su vizuelno lepšeg izgleda, ali je i funkcionalniji s obzirom da ima mogućnost izbora malog i velikog ispiranja, što povoljno utiče na štednju vode. Njihova popravka je komplikovanija u odnosu na standardni vodokotlić, ali za naše iskusne vodoinstalatere to ne predstavlja nikakav problem.

Čim uočite neku promenu u radu vodokotlića, monobloka ili ugradnog monobloka, obratite se nama. Vodoinstalater Karaburma vrši sve vrste vodoinstalaterskih usluga na celoj teritoriji Karaburme u svakom trenutku. Nakon poziva, na Vašu adresu dolazimo u najkraćem vremenskom roku. Dostupni smo 24h, sedam dana nedeljno, tokom cele godine, čak i za vreme praznika. Dajemo račun i garanciju za kvalitet urađenih usluga.

Uslugu popravke vodokotlića pružamo sedam dana u nedelji i za vreme praznika sa računom i garancijom za kvalitet izvršenih usluga. Vodoinstalaterske usluge vršimo kako za fizička tako i za pravna lica.