Dostupni 24h

Zamena vodovodnih cevi

Zamena vodovodnih cevi u najvećem broju slučajeva spada u hitne intervencije. Zamena vodovodnih cevi, zamena ventila za vodu kao i sve vodoinstalaterske usluge dostupne su 24h dnevno, tokom cele godine i praznika. Zamena vodovodnih cevi se može raditi u slučaju kvara ili pucanja cevi ili pak pri renoviranju kupatila.

Zamena vodovodnih cevi – Vodoinstalater Karaburma

Zamena vodovodnih ceviZamena vodovodnih cevi se vrši u slučaju dotrajalosti cevovoda ili određene cevi koja je u nekom trenutku iz nepoznatog razloga pukla. U momentima kada dođe do pucanja cevi, ono što Vi možete da uradite jeste da zavrnete ventil za vodu koji će sprečiti njeno dalje curenje, a samim tim i nastanak štete. Ono što treba da znate, svaki problem koji se dogodi u Vašem vodovodnom sistemu je rešiv i zato nema mesta panici ukoliko na vreme reagujete, pozovite naše vodoinstalatere. Naš dežurni vodoinstalater za hitne intervencije je uvek dostupan i možete nas kontaktirati u bilo koje doba dana i noći. Ako primetite da voda negde curi ili primetite vlažan zid ili mokar zid, to je više nego jasan znak da je došlo do nekog kvara u cevovodu.

Zamena vodovodnih cevi je nešto što naši stručni vodoinstalateri obavljaju brzo, efikasno i po veoma povoljnim cenama u svim gradskim opštinama. Na tržištu postoji veliki zbor cevi za vodu, pa se tako mogu naći i najsavremenije PVC cevi. Ove cevi su izrađene tako da najbolje vrše transport vode pod pritiskom jer su sačinjene od najsavremenijeg materijala koji je otporan na slanu i slatku vodu. PVC cevi su takođe otporne i na biljna ili životnjska ulja, alkohol, hlorna jedinjenja, deterdžente i ostale hemikalije koje inače lako mogu da oštete cevi od nekih drugih materijala. Naši vodoinstalateri svaku intervenciju vrše u dogovoru sa klijentom, tako što uvek predložimo sve opcije koje mogu da se primene u određenoj kanalizacionoj mreži, odnosno vodovodnom sistemu.

Svaki posao obavljamo na najvišem nivou, po evropskim standardima. Imamo veoma profesionalan pristup bez obzira na situaciju i svi naši vodoinstalateri iza sebe imaju bogato iskustvo u pružanju vodoinstalaterskih usluga. Poslujemo sa pravnim i fizičkim licima, na celoj teritoriji Karaburme. Vodoinstalater Karaburma na Vašu adresu dolazi u najkraćem vremenskom roku. Dostupni smo 24h, svakog dana u nedelji, tokom cele godine, čak i za vreme praznika.

Uslugu zamene vodovodnih cevi pružamo sedam dana u nedelji i za vreme praznika sa računom i garancijom za kvalitet izvršenih usluga. Vodoinstalaterske usluge vršimo kako za fizička tako i za pravna lica.