Dostupni 24h

Snimanje cevi kamerom

Snimanje cevi kamerom je jedna od metoda lociranja tačnog mesta problema u kanalizacionim cevima. Snimanje cevi kamerom se takođe koristi i za inspekcijski pregled kanalizacionih cevi po potrebi i želji klijenta. Za snimanje cevi kamerom, odgušenje kanalizacije i sve hitne intervencije dostupni smo 24h dnevno, tokom cele godine i praznika.

Snimanje cevi kamerom – Vodoinstalater Karaburma

Snimanje cevi kameromKoliko redovno održavate Vaš kanalizacioni sistem? Iako je pitanje retoričko, verujemo da ste makar malo razmislili o ovoj temi. Većina ljudi nema svest o tome da preventivnim održavanjima, kontrolama i proverom cevi, na vreme možete uočiti potencijalno zagušenje kanalizacije i samim tim reagovati pre nego što se problem dogodi. Postoje određena naprsnuća cevi koja se ni na koji način, osim snimanja kamerom, ne mogu uočiti. Kada problem postane ozbiljniji, prvo se vrši snimanje cevi kamerom, kako bi se najpreciznije utvrdilo gde je tačno došlo do zastoja, odnosno kvara. Naše vodoinstalaterske službe su uvek dostupne ukoliko se odlučite da obavite pregled Vaše kanalizacione mreže ili ukoliko je već došlo do određenih problema.

Vodoinstalater Karaburma poseduje najsavremeniju opremu kamera visoke rezolucije za snimanje cevi kamerom. U opremu su uključene najbolje i veoma precizne kamere sa specijalnim displejem uz pomoć kojih se bilo kakva promena na cevima odmah detektuje. Tek kada vodoinstalateri obave snimanje cevi, znaju koje su sledeće mere preduzimanja kako bi se kvar što pre otklonio. Zbog sastava vode u kojoj nekada mogu da se nađu razni metali, kao i ostaci hrane ili masnoća deterdženata, ulja i svega što se može promaći kroz cevi sudopere ili wc šolje, cevi vremenom mogu da se zapuše ili oštete. Na tržištu postoji dosta proizvoda, preparata i hemikalija koje mogu pozitivno, ali i negativno uticati na održavanje kanalizacionog sistema.

Naše dežurne službe su uvek otvorene za sve pozive i pitanja koja imate a u vezi su sa kanalizacionim cevima, kao i njegovim održavanjem. Ukoliko dođe do pucanja cevi ili bilo koje druge situacije koja zahteva brzo reagovanje, naš dežurni vodoinstalater je u svakom trenutku tu za vas. Sve vodoinstalaterske usluge vršimo za pravna i fizička lica, na celoj teritoriji Beograda i gde god da se nalazite na Vašu adresu dolazimo u najkraćem vremenskom roku. Dostupni smo svakog dana, tokom cele nedelje, 24h, 365 dana godišnje. Radimo i za vreme praznika.

Uslugu snimanja cevi kamerom pružamo sedam dana u nedelji i za vreme praznika sa računom za kvalitet izvršenih usluga. Vodoinstalaterske usluge vršimo kako za fizička tako i za pravna lica.